ALR F42 Vitraplan

Aluminium sectionale poort met exclusieve beglazing

Combineer de praktische voordelen van sectionale poorten met een subliem en uniek uitzicht. De poorten worden opgebouwd uit aluminium panelen die voorzien zijn van 3 kunststof glasbladen. Het buitenste blad is vooraan de panelen geplaatst waardoor een strak desig verkregen wordt met een boeiende mengeling tussen spiegeling en transparantie. Hörmann heeft met deze poort de reddot design award gewonnen in 2010.
Grijze glasbladen

Kleuren

De Hörmann ALR F42 Vitraplan is verkrijgbaar in grijs of bruin. De aluminium omramingsprofielen worden afgestemd op de kleur van de beglazing. Zo kan de deur harmonisch in de gevel geïntegreerd worden. 

Gelijkmatige verldverdeling in functie van de afmetingen

Gelijkmatige verdeling

Het aantal vlakken in de breedte en de hoogte wordt gelijkmatig verdeeld in de breedte en de hoogte. U kan ook de keuze maken om extra vlakken te voorzien om zo het gewenste architecturaal effect te bekomen.

Alle beglazingen zijn standaard voorzien van een duurzame coating

Duratec

De beglazingen zijn standaard voorzien van een Duratec coating. Deze coating zorgt voor een langdurige bescherming van het oppervlak tegen krassen bij het wassen van uw poort. Zo blijft uw poort langdurig mooi.

Opbouw met normale aluminium profielen

Isolatie

Afhankelijk van de gekozen beglazing, bekom je andere isolatiewaarden. Zo heb je de keuze tussen dubbel kunststofglas (U-waarde* = 3,2 W/m²K) of een driedubbele ruit (U-waarde* = 3,1 W/m²).

Bijpassende zijdeur

Bijpassende zijdeuren

Het gamma voorziet ook in zijdeuren met hetzelfde aanzicht. Zo vormen de poort en de zijdeur een harmonisch geheel. De zijdeur kan voorzien worden van een deurpomp en indien gewenst een paniekslot. De deuren kunnen naar binnen of naar buiten opendraaien. 

Foto's

Hörmann Vitraplan met bijpassende zijdeur

  • Hörmann Vitraplan met bijpassende zijdeur
  • Hörmann Vitraplan met bijpassende zijdeur
  • Hörmann Vitraplan met bijpassende zijdeur