Automatisatie

Bedieningscomfort in alle veiligheid

U kan uw poort op veel verschillende manieren bedienen: van een eenvoudige drukknop in de garage tot het gebruik van de BiSecur App op uw smartphone. Alle toebehoren en motoren hebben één ding gemeen: veiligheid voor u en uw gezin.
Hörmann BiSecur zendsysteem

Zendsysteem Hörmann BiSecur

Het Hörmann BiSecur (BS) unieke draadloze systeem is toepasbaar bij al onze poorten en deuren.  Dit systeem maakt gebruik van de modernste technologie voor een veilige en comfortabele bediening. De coderingsprocedure garandeert dat malafide personen uw radiosignaal niet kunnen scannen en kopiëren. Dit systeem werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Ruhr-universiteit.

Uw voordelen: 

  • 128-bit-codering met zeer hoge veiligheid zoals bij onlinebanking 
  • voor storingen ongevoelig radiosignaal met stabiele reikwijdte 
  • eenvoudig opvragen van de deurpositie (bij sommige modellen) 
  • compatibel met oudere versies: met de BiSecurbedieningselementen kan u ook draadloze ontvangers met de radiofrequentie 868 MHz (2005 tot juni 2012) bedienen
Hörmann SupraMatic

Voor iedere poort een geschikte motor

Hörmann ontwikkelt en produceert zijn eigen motoren zodat deze ideaal geschikt en aangepast zijn aan de Hörmann poorten. We passen de motor aan aan de grootte en het beslag van de poort. Ook kijken we naar het specifiek gebruik van de poort. Zo zullen we voor een poort aan een drukke weg een snellere motor kiezen. Nog een criterium is het aantal bedieningen of cycli die de poort moet maken per dag. Zo kiezen we voor een gemeenschappelijke toegangspoort een motor die dat hoog aantal bedieningen aankan. 

Optilbeveiliging is standaard

Verhoogde inbraakveiligheid

Alle Hörmann motoren bieden een hoge inbraakveiligheid en ieder type motor doet dit op zijn specifieke manier. Bij de woningbouwmotoren ProMatik en SupraMatik is een standaard optilbeveiliging in de rail voorzien. Bij de industriële motoren WA400 is dit met de mechanische optilbeveiliging onderaan de poort.