Extra

Hoogste inbraakveiligheid

Hoogste inbraakveiligheid

Geteste veiligheid: de automatische sectionaaldeuren van Hörmann zijn volgens de TTZ-richtlijnen "Inbraakbeveiliging voor garagedeuren” door de TUV getest en gecertificeerd. Dit is standaard zo op iedere Hörmann sectionaalpoort, met uitzondering van sectionaaldeuren met loopdeur of beglazing.

Veilige bescherming door de optilbeveiliging (standaard bij geautomatiseerde sectionaalpoort). Ongenode gasten maken met de automatische sectionaaldeuren van Hörmann nauwelijks kans. Als de garagedeur gesloten is, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de aandrijving-geleidingsrail waar ze de deur meteen vast vergrendelt en tegen het optillen beveiligt. 

Deze deurvergrendeling is volledig mechanisch en werkt dus ook zonder elektrische voeding, in tegenstelling tot de aandrijvingen van veel andere fabrikanten.

Poortblad en kozijn hebben dezelfde afwerking en kleur

Poortblad en kozijn hebben dezelfde afwerking en kleur

Poortblad en kozijn hebben dezelfde afwerking en kleur

We lakken de panelen en het kozijn tegelijkertijd in onze eigen lakinstallatie. 

Zo bent u zeker van een mooi, gelijk aanzicht van uw poortgeheel.

Hörmann Kunststof kozijnvoet

Kunststof kozijnvoet standaard

Standaard op iedere Hörmann sectionaalpoort. 

Een 4 cm hoge kunststof kozijnvoet, bestand tegen bros worden, beschermt uw garagedeur tegen mogelijke corrosie en, anders dan bij deuren van andere fabrikanten, ook bij aanhoudend stuwvocht. 

De kozijnvoet omsluit het kozijn volledig in het bereik waar het risico op roest het grootst is. Zo bewijst Hörmann wat duurzame bescherming betekent.

Vast bovenpaneel in hetzelfde vlak

Vast bovenpaneel in hetzelfde vlak (optie)

 In hetzelfde vlak liggend latei-aanpassingspaneel.

Bij LPU-deuren is dit latei-aanpassingspaneel de meest elegante oplossing voor een onzichtbare overgang van het paneel naar het deurblad. Als de deur dicht is, sluit het bovenste deurpaneel perfect aan bij het latei-aanpassingspaneel en komt daarmee in hetzelfde vlak te liggen.

Hörmann loopdeur zonder drempel

Loopdeur zonder drempel (optie)

Voor een comfortabele personendoorgang in uw garage bevelen we een loopdeur aan. Zo kunt u fietsen of tuingereedschap uit uw garage halen zonder uw garagedeur te openen. Het roestvrij, stalen vloerprofiel is slechts 10 mm hoog in het midden en 5 mm aan de randen.

Dat vereenvoudigt het overrijden en verkleint het risico op struikelen.

Hörmann handbediende sectionale poorten

Handbediend of elektrisch

De Hörmann poorten kunnen ofwel handbediend gebruikt worden; dan worden ze voorzien van een handgreep en een manueel bedienbaar slot.

Of men kiest voor de elektrische bediening : dan is er geen kruk zichtbaar aan de buitenzijde van de poort.