Actie op dé slimme screens van Renson!

20 oktober 2023

Ontdek de Renson Solmate

Wees zo slim als je zonwering en doe jezelf tot € 1.250 cadeau!

Waarom zweten in de hitte als je huis koel en comfortabel kan zijn? Met Renson's slimme screens hoef je niet langer te lijden onder de verzengende zomerwarmte. Vergeet die oververhitte dagen en ontdek waarom Renson jouw ideale partner is in het verslaan van de hitte!

Ervaar de revolutionaire Solmate sturing samen met de Somfy Tahoma uit de Renson Connect Pack, jouw slimme metgezel voor het beheren van zonwering. Dankzij deze geavanceerde technologie worden je screens volledig automatisch aangepast aan de weersomstandigheden en jouw persoonlijke voorkeuren. Profiteer nu van een voordeel tot € 1.250 (deze actie is geldig tot en met 15/11/23) én ontvang ook nog eens € 100 cashback!

Geniet het hele jaar door van het gemak van slimme screens. Laat de volautomatische sturing op basis van actuele weerparameters je interieurcomfort optimaliseren. Vergeet nooit meer je screens naar beneden te doen en ervaar altijd een aangenaam binnenklimaat. Het is eenvoudig én intelligent. 

Wacht niet langer en geef jezelf een verfrissende zomer in 2024 cadeau! 

Activeer na plaatsing je Solmate en claim je € 100 cashback. Maak je huis koel en comfortabel met Renson's slimme oplossingen. Verkoeling én besparingen in één klap. Waarom zou je nog wachten?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.