Corona

18 maart 2020

Hierbij vindt u enkele wijzigingen die wij doorgevoerd hebben in onze dagelijkse werking :

Toonzaal : gesloten tot 17 april.  Indien u vragen hebt over onze producten : bel of mail ons, wij staan klaar om u langs die weg het juiste advies en een passend voorstel voor uw project te bezorgen, zoals u van ons gewoon bent !

Burelen : onze mensen werken van thuis, wat niet altijd de meest eenvoudige manier is, maar zij doen er alles aan om u snel en correct te antwoorden op uw vragen. 

Montage : gezien wij de veiligheid van de mensen in de montage niet kunnen waarborgen, hebben wij beslist om alle montages uit te stellen tot nader order. Alle montages die reeds op een dag afgesproken waren, zijn reeds door ons telefonisch verwittigd. 

Service : onze service-monteurs werken door om u bij te staan met depannages.  Een interventie kan u eenvoudig via mail of telefonisch aanvragen. Deze mensen nemen grotere risico's, dit om u te helpen; gelieve dan ook de richtlijnen die wij met hen meegeven strikt op te volgen, uit respect voor hen én voor u. 

Wanneer wordt alles terug normaal ? Daar kunnen wij enkel op antwoorden : liefst heel snel ! Want ook wij staan te popelen om u als welkome gast terug te kunnen ontvangen en te mogen meewerken aan uw mooi project. Wij begrijpen dat het stilleggen van de montage voor u als klant de meest vervelende maatregel is; wij doen dit louter omdat wij de regels van de overheid willen volgen én de gezondheid van u en onze medewerkers niet in gevaar willen brengen. 

Ondertussen blijven de acties op zonwering en terrasoverkappingen doorlopen, alsook de actie op de Hörmann garagepoorten en voordeuren : vul hier uw waardebon in voor gratis toebehoren !