Weinor knikarmscherm Smaila wint Red Dot Design Award!

3 mei 2024

Gratis motor én gratis handzender! Actie verlengd tot 31/05/24.

Zijn jullie klaar om jullie buitenruimte te transformeren tot een oase van comfort en stijl? Wij hebben dé oplossing voor jouw balkon of terras - het revolutionaire Smaila zonnescherm! 

Slim, compact én stijlvol! Met zijn eigentijds, hoekig ontwerp biedt de Smaila niet alleen bescherming tegen de felle zomerzon, maar voegt het ook een vleugje elegantie toe aan jouw buitenruimte. De installatie is een fluitje van een cent en met de hoogwaardige LongLife-armen ben je verzekerd van de beste kwaliteit. 

Maar dat is nog niet alles! Om de lage zon te weren kan de Smaila ook uitgerust worden met een handige Volant Plus met zonnepaneel. Dus, als je verlangt naar een zorgeloos buitenleven en wilt genieten van ontspannen momenten op jouw balkon of terras, dan is Smaila dé ideale keuze. 

Profiteer tot en met 31 mei 2024 van geweldige kortingen! Je krijgt gratis een Sunea IO motor én een afstandsbediening Situo 5 IO van Somfy. Bovenop deze actie kan je ook genieten van een van de prachtige zonweringdoeken uit de duurzame deelcollectie modern basics blue® van Weinor met 85 % gerecycled-PET voor de prijs van een standaard doek!

En dat is nog niet alles - Smaila heeft onlangs de prestigieuze Red Dot Design Award gewonnen!  

Kom langs in onze toonzaal en ontdek dit prachtige zonnescherm!