Poorten

Hörmann garagepoorten

Vindt u net als ons een garagepoort een belangrijk onderdeel van uw woning?
Het beschermt u niet alleen tegen koude en tocht, het houdt ook ongewenste bezoekers buiten. En jawel, een poort kan ook mooi zijn.
Als verdeler van Hörmann met een eigen lakinstallatie en schrijnwerkerij, bieden wij u een groot gamma aan zodat wij een gepast antwoord kunnen geven op al uw wensen. Neem nu contact met ons op; we komen vrijblijvend langs om uw nieuwbouw- of verbouwingsproject te bespreken. 

Rechtstreekse levering van de fabriek tot bij ons

Hörmann, een zeker merk

Wij hebben gekozen voor de grootste fabrikant van Europa: Hörmann. De familie Hörmann is nog steeds eigenaar en stelt meer dan 6000 mensen te werk in 26 fabrieken verspreid over Europa, Noord-Amerika en Azië.
Uw poort wordt gefabriceerd in Duitsland volgens de nieuwste technieken en normen. Waarom zou u zich met minder tevreden stellen?
Wij verdelen reeds meer dan 50 jaar garagepoorten en deuren van Hörmann in Oost- en West-Vlaanderen. 

Hörmann denkt groen !

Als familiale onderneming is Hörmann zich alsmaar meer bewust van hun verantwoordelijkheid naar toekomstige generaties. Hun strategie omtrent klimaatbescherming is gebaseerd op 3 pijlers :

  1. Berekening : meten is weten ! Aan de hand van deze kennis worden concrete doelstellingen geformuleerd.
  2. CO2 verminderen : het efficiënter maken van productieprocessen en de aankoop van groene stroom heeft een directe impact.
  3. Compenseren : jammer genoeg zal er bij een productieproces en transport altijd CO2 vrijkomen. Daarom worden de resterende emissies gecompenseerd met het ondersteunen van verschillende klimaatbeschermingsprojecten. 

Meer info omtrent de inspanningen van Hörmann vindt u in deze folder.

Downloads

Hörmann denkt groen !