Renson Aero

Haal meer uit uw overdekt terras

Deze constructie heeft dezelfde lamellen en omkadering als de andere Renson lamellendaken, maar dan zonder palen. Het lamellen dak wordt ingebouwd in een daarvoor voorziene nis in een dakstructuur. Zo haalt u op duistere dagen toch maximaal licht binnen en kan u kiezen om het dak te sluiten tegen overmatig veel zon of regen.
De nis wordt opgevuld met een lamellen dak

Functie

Wanneer het dak gesloten is, biedt de Renson Aero® beschutting tegen zon, wind en regen. U kan de lamellen traploos kantelen om net wel licht binnen te halen. 
Meestal plaatsen we dit in een strakke nieuwbouwwoning.
Om tot een geslaagd resultaat te komen, is het noodzakelijk om de constructie en het lamellen dak op elkaar af te stemmen. Met veel plezier werken wij samen met uw architect en aannemer.

Witte lamellen in een donker kader

Kleuren

Beschikbaar in structuurlak en in alle standaard RAL kleuren zonder meerprijs. Zo kunnen we uw overkapping perfect afstemmen op uw bestaande schrijnwerk. U kan lamellen en structuur in een verschillende kleur kiezen zonder meerprijs.

Gamma

  • maximum pivot is 6 m per element
  • maximum span is 4,5 m 
  • brede lamellen 210 mm

De Renson Aero os ook verkrijgbaar met wegschuifbare lamellen (Renson Aero Skye) en met een gesloten dak (Renson Aero Canvas). 

Meer info over de Renson Algarve Canvas.

Meer info over de Renson Algarve Skye.

Bescherming

Regenintensiteit: kan een neerslagdebiet verwerken dat overeenstemt met een regenbui met een intensiteit van 180 mm/u die max. 2 minuten aanhoudt. Dit type van regenbui komt gemiddeld om de 10 jaar voor (cf. Belgische regenstatistiek: norm NBN B 52-011).
Windbestendig: garantie tot 120 km/u (in gesloten toestand). U sluit de lamellen best bij windsnelheden > 50 km/u.

LED verlichting mogelijk in de lamellen

Toebehoren

  •     lamellen bedienbaar d.m.v. handzender
  •     integratie mogelijk van verlichting d.m.v. LED (keuze warm of koud licht)
  •     glazen lamellen Linea Luce optioneel mogelijk, om maximaal licht binnen te halen in de woning