Terrasoverkapping

Hoe Outdoor Living echt mooi kan zijn!

De Renson-site in Waregem

Terrasoverkapping

De voorbije jaren heeft Renson (een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring) een hele reeks terrasoverkappingen ontwikkeld die zich onderscheiden in zowel afwerking als kwaliteit van de materialen. 

Wij waren er bij vanaf het eerste uur en hebben al heel wat ervaring opgebouwd in deze producten. Alle overkappingen worden eerst uitvoerig getest op de eigen Renson-testsite alvorens men ze op de markt brengt. Telkens men een nieuw product in de markt zet, volgen onze monteurs en opmeters een cursus bij Renson. U mag op uw beide oren slapen: wij plaatsen uw Renson- terrasoverkapping op een professionele en verzorgde manier. 

Indien gewenst zorgen wij ook voor de noodzakelijke funderingen en elektrische voorzieningen. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u ter plaatse. 

Bescherming tegen zon, regen en sneeuw

Aluminium lamellendak

Een pergola met aluminium lamellen als dak zoals de Renson Algarve®, Algarve Roof®, Camargue® en Skye®. We kunnen deze terrasoverkappingen zowel vrijstaand als aan een bestaande gevel of in een bestaand dak inbouwen. 

De aluminium lamellen bieden beschutting tegen zon, regen en sneeuw. Ook in de winter geniet u van uw lamellen dak.

Configureer gratis uw favoriete overkapping. 

U geniet van een dak enkel en alleen als u dat wil

Een pergola met een doek als dak

De Renson Lapure® met een doek als dak. Voordeel bij deze terrasoverkapping is dat u het dak kan openschuiven zodat er maximaal licht binnenkomt in uw woning. Deze terrasoverkapping is louter en alleen geschikt om te monteren tegen een bestaande gevel.