Afrit E17

Torck blijft vlot bereikbaar aan afrit E17

Onze bedrijvenzone De Prijkels breidt uit en hiervoor zijn werken gepland aan de afrit van de E17 van 9 april tot eind juli. Er is een voorlopige afrit voorzien op de E17 waardoor wij even vlot bereikbaar zijn als voorheen.

Via E17 vanuit Gent

Bereikbaarheid komende vanuit Gent

U neemt zoals gewoonlijk de afrit 7 Deinze/Nazareth -> via de ronde punten rijdt u opnieuw autosnelweg richting Kortrijk -> op het afrittencomplex houdt u rechts aan om de bedrijvenzone in te rijden -> u bent in de bedrijvenzone de Prijkels. Wij zijn gelegen in deze bedrijvenzone (E3-Laan 60). Omleiding ongeveer 1 km - 2 min langer. 

Klik hier om de kaart te downloaden.

Via E17 vanuit Kortrijk

Bereikbaarheid komende vanuit Kortrijk

U neemt zoals gewoonlijk de afrit 7 Deinze/Nazareth -> vanop het rond punt rijdt u richting Deinze en neemt u de oprit van de snelweg richting Kortrijk -> op het afrittencomplex houdt u rechts aan om de bedrijvenzone in te rijden -> u bent in de bedrijvenzone de Prijkels. Wij zijn gelegen in deze bedrijvenzone (E3-Laan 60). Omleiding ongeveer 1 km - 2 min langer. 

Klik hier om de kaart te downloaden.

Bereikbaarheid komende vanuit Deinze/Tielt/Aalter

U hoeft geen omleiding te doen om ons te bereiken, u rijdt van uit Deinze richting Kruishoutem (N494 = Oudenaardse Steenweg) en slaat af in de E3-Laan. (GPS - geef in kruising Oudenaardse Steenweg met de E3-Laan). U rijdt de E3-Laan in en na 1 km vindt u ons aan uw rechter kant. 

Geen omleiding - reistijd niet langer.

© Torck 2018Website door T&T